top of page
unnamed%20(23)_edited.jpg
Pentuja-Puppies: Image
IMG_4755.jpg

Pentu meiltä?

Kaikki Ference-pennut luovutetaan uusiin koteihin vähintään 7 viikon ikäisinä asianmukaisesti madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, sekä rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon. Pentumme elävät kodin arjen keskellä tottuen erilaisiin ääniin, sekä perheen muihin koiriin, jotta lähtökohdat olisivat mahdollisimman parhaat uudessa perheessä ❤
Uuteen kotiin matkatessaan Ference-pennut saavat mukaansa myös kirjallisen hoito-oppaan, pentupaketin sekä kasvattajan elinikäisen tuen.

Meille syntyi pentuja 9.6.2023.
Isänä oma kasvattimme C-pentueesta; Ference Claude Lemieux, tutummin Juuso. Juuso on jo veteraani-iän saavuttanut herrasmies. Äärettömän kiltti, kaikkien kanssa toimeentuleva uros, jonka voi ottaa mukaan mihin tahansa.
Pentueen emänä on Italiantuontini Unforgettablygp One Love for Ference, tutummin Lulu. Lulu asustelee meillä kotona ja pentue on nartun ensimmäinen. Luonteeltaan Lulu on äärettömän toimintakykyinen, leikkisä, hieman vilkkaampi ja terävämpi narttu. 

Molemmat vanhemmat ovat tutkittu terveiksi, sekä menestyneet näyttelyrintamalla. Ota yhteyttä niin kerron yhdistelmästä mielelläni lisää!

Our next (black & tan) litter is planned to born in June 2023. Feel free to contact us for more information!

Pentuja-Puppies: Welcome

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras tapa tutustua rotuun?

Varmasti yksi parhaimmista tavoista tutustua rotuun näin alkuun, on rotuyhdistyksen kautta. Pinsereiden rotujärjestön (Pinserit ry) kotisivuille löydät täältä.
Yleensä rotujärjestöjen kotisivuilta löytyy myös tulevat tapahtumat, joihin kannattaa osallistua ihan vaikka vain katsojan roolissa. Erilaisissa rotujärjestön tapahtumissa on oivallinen mahdollisuus tutustua pinseri-ihmisiin ja ennen kaikkea koiriin, sekä pinseriin rotuna. Aina kannattaa myös ottaa yhteyttä kasvattajiin, jotka mieluusti kertovat pinsereistä ja koiraharrastuksista enemmän. 

Kasvattajalla ei näytä olevan pentuja suunnitteilla, mitä teen?

Aina voi lähestyä kasvattajaa silti viestitse. Monella saattaa olla suunnitelmia joita ei ole vielä julkaistu. Kasvattajilta saa myös suosituksia muista kasvattajista, jos pentuja on toisaalle tulossa. Monet saattavat tuoda myös satunnaisesti pentuja ulkomailta sijoitussopimuksella, joten yhteistyökykyiset sijoituskodit ovat aina tervetulleita 😊 Myös rotujärjestön sivuilla julkaistaan suunnitelmissa olevia ja Suomeen syntyviä pentueita, jotka ovat yhdistyksen jalostuskriteerien mukaisia. Ne löydät täältä.

Voiko pennun "varata"?

Kun sinulle koiranpennun hankinta on ajankohtaista, ja olet tehnyt päätöksen keneltä vastuulliselta kasvattajalta haluat pennun, on hyvä ottaa yhteyttä. Pieni esittely itsestään ja perheestään on aina suotavaa. Myös me haluamme tavata ja tutustua pennun uusiin ihmisiin ennen pennun luovutusta uuteen kotiin.
Varsinaista varausta ei pennusta kuitenkaan pysty vielä tässä vaiheessa tekemään. Ikinä ei voida varmuudella sanoa monta pentua syntyy, joten yleensä vasta pentueen syntymän jälkeen, sekä ensimmäisten kriittisten viikkojen jälkeen nähdään mikä tilanne on. 

Mitä ottaa huomioon ennen pennun saapumista?

Pennun saapuminen taloon on aina uusi ja suuri muutos. Tavarat ja tarvikkeet kannattaa hankkia etukäteen. Kannattaa myös miettiä mahdollisen vakuutuksen hankkimista. Pentujen mukana uuteen kotiin meiltä lähtee pentupaketin ja kirjallisen oppaan mukana myös kasvattajan elinikäinen tuki ja turva ❤
Pinserit ry:n omaan pentuoppaaseen pystyt tutustumaan etukäteen jo täällä.
Suosittelemme ottamaan selvää myös lähimmistä eläinlääkäreistä, minne päästä nopeasti mahdollisen haaverin sattuessa. 

Pentuja-Puppies: FAQ
894C931F-7013-49F2-9D66-48177F74CAAE.jpe
Pentuja-Puppies: Image
bottom of page